Uniqa želi preuzeti Zavarovalnicu Maribor

Bez autora
Aug 21 2012

Uniqa je zainteresirana za preuzimanje Zavarovalnice Maribor. Među potencijalnim kupcima se od ranije spominje i Grawe, a među kandidatima je i Sava Re. Uniqa je već prisutna na slovenskom tržištu, a prodaje proizvode preko Raiffeisen banke. Procjenjuje se da je udjel NKBM-a u Zavarivalnici Maribor (51 posto) vrijedan oko 70 milijuna eura, a prodaja bi trebala biti okončana do kraja godine. Grawe za austrijski dnevnik nije želio komentirati interes za preuzimanje Zavarovlanice Maribor.

Uniqa želi preuzeti Zavarovalnicu MariborUniqa je zainteresirana za preuzimanje Zavarovalnice Maribor, piše austrijski Wirtschaftsblatt.

Među potencijalnim kupcima se od ranije spominje i Grawe, a među kandidatima je i Sava Re. Uniqa je već prisutna na slovenskom tržištu a prodaje proizvode preko Raiffeisen banke.

Procjenjuje se da je udjel NKBM-a u Zavarivalnici Maribor (51 posto) vrijedan oko 70 milijuna eura, a prodaja bi trebala biti okončana do kraja godine. Grawe za austrijski dnevnik nije želio komentirati interes za preuzimanje Zavarovlanice Maribor.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik